Pasha Global gaat hotel bouwen in Guyana
05 Apr 2022, 00:00
foto
Stabroek News publiceerde gisteren dat Pasha Global uit Suriname een hotel gaat bouwen in Guyana.


Pasha Global, een volledig Surinaams bedrijf, zal investeren in Guyana. Het bedrijf zal investeren in een hotel in Guyana met minimaal 200 kamers. Dit is inderdaad gepland, bevestigt woordvoerder Jules Ramlakhan tegenover Starnieuws. In Stabroek News verscheen gisteren een bericht over deze grootse investering in Liliendaal, oostkust van het buurland. 

De regering van Guyana verleent alle medewerking aan deze initiatieven. Ze heeft goed door wat er in het land nodig is en zorgt ervoor dat een optimale ‘ease of doing business’ aan investeerders wordt verleend, legt Ramlakhan uit. De Guyanese regering geeft incentives zoals land, om te investeren.

Pasha Global is een volledig Surinaams bedrijf, de brandname van Tropicana, Mirage, Atlantis, Savannah, Magic Island en Lely. Ze zijn gespecialiseerd in de hospitality sector. Ze zorgen dat alle lagere overheden ‘eenheid in beleid’ uitvoeren. Hierdoor verlopen initiatieven en investeringen redelijk soepel, merkt Ramlakhan op.
 
De groep heeft al geruime tijd Yoko, Superbet en Carnival casino daar. "De Guyanese regering is zeer ingenomen met onze optredens daar. Alle bedrijven van de groep streven naar profijt voor land, klant en bedrijf. Werk, behoorlijk inkomen, belastingafdrachten, economische doelen worden door de groep in alle sectoren nagestreefd. Dat heeft de Guyanese regering door", stelt Ramlakhan.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May