VHP-actie: 14 goederen voor SRD 160
31 Mar 2022, 01:32
foto
De items die in het pakket zitten van de VHP.


De VHP en haar sponsoren hebben besloten een 'Bigi bombarie verkoopactie' te houden in 'de Olifant'. In het pakket zitten 14 items voor SRD 160. "Hierdoor trachten wij de koopkrachtversterking die door de overheid in het kader van het sociaal vangnet de afgelopen maanden is toegekend, verder te stimuleren middels het aanbieden van goedkope basisgoederen," zegt hoofdbestuurslid van de VHP, Stanley Dijksteel. Hij is benoemd tot woordvoerder van de oranje partij. 

De goederen komen van donoren, antwoordt Dijksteel op een vraag van Starnieuws. "Door deze actie kunnende kosten voor de tussenhandelaren en retail winkels worden gedrukt. De transportkosten worden geminimaliseerd. Via deze actie gaan de goederen rechtstreeks van de importeur naar de consument. En het werk wordt op vrijwillige basis gedaan door de ressortraads-, districtsraadsleden en andere partijleden. Dus de sponsors krijgen in ieder geval hun kostprijs terug. Ook de opslagkosten worden teruggebracht omdat de verkoop binnen een zeer korte periode geschiedt", legt Dijksteel uit.

De VHP-woordvoerder benadrukt dat de verkoop niet alleen voor partijleden is, maar eenieder is welkom. Er is gekozen voor 'de Olifant' omdat er ervaring is opgedaan tijdens de vaccinatiecampagne en verkoop van groenten toen de markten waren gesloten door de covidsituatie. De drive thru methode zal nu ook worden toegepast. De verkoop begint vrijdag en duurt tot en met zondag van 9.00 tot 17.00 uur. De mensen zullen op vertoon van hun ID-kaart 1 pakket kunnen kopen. De verkoopactie gaat naar alle districten. Het gaat om een landelijke actie, verduidelijkt Dijksteel.

De VHP is de tweede coalitiepartij die begonnen is met verkoop van levensmiddelen tegen een gereduceerde prijs. Pertjajah Luhur heeft volkswinkels geïntroduceerd waarbij met een minimale winst basisgoederen worden verkocht.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May