OW Nickerie krijgt hoognodige grote brandstoftank
27 Mar 2022, 00:56
foto
De grote opslagtank die het ministerie van Openbare Werken heeft geplaatst in Nickerie. (Foto: CDS)


De afdeling van Openbare Werken in het district Nickerie heeft een grote brandstoftank gehad, waar zij dringend behoefte aan had. De tank is nodig om vertraging in de uitvoering van werkzaamheden te voorkomen.

Het ministerie Openbare Werken voert verschillende reguliere werkzaamheden uit in het district Nickerie, waar naast dieselmachines en dienstvoertuigen ook benzinemotoren aanwezig zijn. In het kader van de landelijke aanpak van verschillende infrastructurele werken, is besloten het dependance in Nickerie ook te voorzien van een ruime brandstoftank. Het is volgens het ministerie van Openbare Werken meer dan noodzakelijk dat brandstof voor onder meer machines en dienstvoertuigen te allen tijde aanwezig is, zodat de werkuitvoering niet vertraagt.

Tijdens zijn werkbezoek aan de verschillende districten heeft OW-minister Riad Nurmohamed gezegd dat het ministerie niet alleen werken in Paramaribo uitvoert. Hij acht het daarom van belang dat zowel materiaal als materieel continu beschikbaar blijven om diensten op een "correct en structurele" manier uit te voeren. De bedoeling is dat door de enorme opslagtank de brandstofvoorraad in het district Nickerie in het vervolg niet opraakt en dat opdrachten voortaan in een versnelde tempo kunnen worden uitgevoerd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May