1 voor 12 krijgt grond voor sociaal werk
03 Mar 2022, 09:45
foto
Louis Vismale, voorzitter van Stichting 1 voor 12 (2e v r), ontvangt de bescheiden voor een stuk grond in het district Para uit handen van waarnemende president Ronnie Brunswijk.


De voorzitter van Stichting 1 voor 12, Louis Vismale, is tevreden. De stichting heeft 5 ha grond in het district Para ontvangen. Hij heeft dinsdag de toewijzingsbeschikking ontvangen van waarnemend president Ronnie Brunswijk. "De stichting zal hiermee de mens in nood helpen", benadrukt Vismale. Hij denkt aan het opzetten van een opvangcentrum voor dak- en thuislozen op dit terrein.

Theresa Dominie, alleenstaande moeder van vijf kinderen, die in november 2021 ook met haar noodkreet aanklopte bij de stichting, kreeg dinsdag ook een stuk grond. Vismale heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt om de regering te benaderen om deze jonge vrouw de nodige ondersteuning te verlenen voor de bouw van een woning.

Bij een eerder bezoek van Vismale aan Brunswijk had hij al zijn ondersteuning toegezegd aan de sociale projecten, waarvoor hij zich sterk maakt. Brunswijk is zeer ingenomen met de activiteiten en sociale projecten die deze stichting uitvoert, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May