Politie maakt identiteit omgekomen bromfietser bekend
13 Feb 2022, 20:47
foto


De omgekomen bromfietser zaterdagavond  aan de Welgedacht B weg is Sandjai Kalloe (45). De politie Public Relations meldt dat de man door de autobestuurder S.T. (38) is aangereden. Het verkeersslachtoffer kwam ter plaatse te overlijden.

Wetsdienaren van de verkeersunit van Regio Midden troffen de bromfietser die geen teken van leven meer vertoonde op de weg aan. Een arts die werd ingeschakeld, stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

Uit het voorlopige onderzoek is geconstateerd dat de automobilist S.T. vanuit de Indira Gandhiweg kwam aangereden. Hij sloeg vervolgens af in de Welgedacht B weg en ging in de richting van Magentakanaal, terwijl de bromfietser in de tegenovergestelde richting reed. Sandjai maakte op een gegeven moment een rechtse bocht met de bedoeling zijn inrit op te rijden. Bij die gelegenheid kwam de bromfietser in botsing met de autobestuurder met voor Sandjai het noodlottig gevolg.

Beide voertuigen zijn hangende het onderzoek door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Het geldige rijbewijs van de autobestuurder is na overleg met het Openbaar Ministerie ingevorderd. Na te zijn voorgeleid en verhoord is de automobilist heengezonden.

Het ontzielde lichaam van Sandjai is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May