Manifestatie NDP op 26 februari in Ocer
10 Feb 2022, 13:34
foto


De Nationale Democratische Partij (NDP) zal op 26 februari een in haar partijcentrum Ocer een manifestatie houden, waarbij de regering een krachtig signaal krijgt om het beleid om te gooien. De NDP heeft gekozen om dit jaar de herdenking van 25 februari 1980, anders te doen. Op die dag zal de gebruikelijke kranslegging, bij het Monument van de Revolutie plaatsvinden om 12 uur overdag in plaats van in de nacht van 24 op 25 februari. Hierna wordt in huiselijke sfeer verder gegaan.

Bij de herdenking van 25 februari 1980 zal een hard en duidelijk signaal gegeven worden aan de huidige machthebbers. Het is duidelijk dat het tijd wordt dat, wat zij noemt, het desastreuze beleid welke de verarming van het volk en de samenleving teweeg brengt, een halt zal moeten worden toegeroepen. Zij zal daarom in actie
komen om de regering te dwingen om dit beleid drastisch om te buigen, meldt de NDP Media & Communicatie.

De reeds kosten verhogende maatregelen en de huidige, leggen een enorme druk op het volk en kan het niet meer uitkomen vanwege de hoge prijzen met de lage lonen. Verder is te merken dat, ondanks de partij reeds in De Nationale Assemblee, keer op keer de aandacht van de regering hieromtrent vraagt, zij dit beleid toch voortzetten.

Op 26 februari zal in in het partij centrum een manifestatie worden gehouden waarbij het kader, de leden en de structuren zullen worden toegesproken door de leiding en prominenten van de partij. Hierbij zal het signaal gegeven worden en zullen de vervolg actiemodellen worden bekend gemaakt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May