Man omgekomen bij brand
08 Feb 2022, 16:08
foto
De woning in lichterlaaie met fatale gevolg voor de 71-jarige bewoner. Zijn verkoolde lichaam is in het huis aangetroffen.


R.U. (71) heeft vandaag het leven gelaten bij een woningbrand aan de Makambiestraat 10. Zijn verkoolde lichaam werd aangetroffen.

De man was ten tijde van de brand alleen in het pand. Omdat hij bedlegerig is, kon hij zich niet in veiligheid brengen. De woning die in hout en steen was opgetrokken, is verwoest door de brand. Het was aangesloten op het elektriciteitsnet, maar onbekend is of dit verzekerd was. De brandweer heeft een gascilinder van 20 lbs verwijderd van het terrein.

Het pandnummer 12 heeft water en schroeischade aan de windveer en de ruiten zijn gesprongen. Dit huis is verzekerd en aangesloten op het elektriciteitsnet. Een van de bewoners is via een vluchtraam naar buiten gegaan omdat er een rookontwikkeling in het huis was dat beveiligd is met dievenijzer.

Ook pandnummer 8 heeft schade opgelopen. Het bovenste deel van de hoogbouwwoning is afgebrand, maar de benedenverdieping heeft water- en schroeischade. Deze woning was niet verzekerd maar aangesloten op het elektriciteitsnet.

Pandnummer 6 heeft brand- en schroeischade opgelopen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May