Jarige president: Kom uw deel doen
03 Feb 2022, 01:40
foto
President Chan Santokhi


President Chan Santokhi is vandaag 63 jaar geworden. "Wanneer wij ons geboortejaar vieren, kijken wij ook terug naar het afgelopen jaar. En ik kijk vandaag terug naar ruim anderhalf jaar, naar het moment waarop de Schepper mij gekozen heeft om dit land te leiden. Om dit land uit de crisis te halen, een taak die ik met volle toewijding vervul", zegt de jarige Staatshoofd aan Starnieuws. 

Het gaat steeds beter met ons geliefd land, op een duurzame manier lost deze regering de uitdagingen op, zegt Santokhi. "Daarom ben ik de Almachtige dankbaar, dat hij mij ook dit levensjaar gunt, om te doen wat ik moet doen voor dit mooie land Suriname. Ik ben u dankbaar, dat u mij die ondersteuning geeft. Eenieder van u, van elke bevolkingsgroep, want dat weerspiegelt deze regering, a bromtyi dyari fu Sranan".

Daarom doe ik ook in dit levensjaar de oproep aan alle Surinamers binnen en buiten de grenzen van ons land, kom uw deel doen. Samen zullen wij Suriname redden. Zelf sterk, samen sterker. God bless you all!"
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May