Nog een verdachte roofmoordzaak Mohan voor de rechter
08 Jan 2022, 06:43
foto


Moeizaam liep Lorenzo M. vrijdag de rechtszaal binnen, vanwege de opgelopen schotverwonding aan zijn been. De politie heeft op hem geschoten tijdens zijn arrestatie, waarvan de verdachte nog de pijnen voelt. Lorenzo M. is een van de verdachten die is aangehouden voor de roofmoord op Manodjkoemar Mohan.

Drie andere mannen, Emiraldo G., Jurgen R. en Fabio D. zijn in deze zaak gevonnist. Emiraldo G. en Jurgen R zijn gevonnist tot 15 jaar celstraf voor medeplichtigheid van de roofmoord op Mohan en 2 jaar voor een auto-inbraak. Hun kompaan Fabio D., die voortvluchtig is, is veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf voor medeplegen van de roofmoord en 2 jaar voor de auto-inbraak.
Emiraldo G. en Jurgen R. hebben heel gedetailleerd aangegeven hoe zij Mohan bij de RBC bank hebben geobserveerd. Deze twee veroordeelden zullen worden gehoord in de zaak van Lorenzo M.
 
Het slachtoffer kwam met een zwarte sporttas uit de bank en nam plaats in zijn auto. Toen hij wegreed, stelden Emiraldo G., Jurgen R. en ene Clara een achtervolging in tot de Welgedacht A-weg. Op een gegeven moment werd het voertuig van het slachtoffer ook achtervolgd door een tweede wagen waarin Fabio D. zat.
 
Emiraldo G. en Jurgen R. hebben steevast ontkend dat zij het slachtoffer hebben beschoten. Het slachtoffer werd op 22 januari 2020 in een kapperszaak beroofd en dodelijk beschoten. Ook zouden de verdachten op 20 januari 2020 een inbraak in een auto hebben gepleegd. Zij maakten geld en andere spullen buit.
 
De verdere voortzetting van de zaak van Lorenzo M. is op 21 januari.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May