RC stelt vader Assembleelid Jhakry in vrijheid
06 Jan 2022, 02:52
foto


De rechter-commissaris (rc) heeft de inverzekeringstelling van de vader van Assembleelid Niesha Jhakry (VHP), die verdacht wordt van het mishandelen van een man, dinsdag onrechtmatig verklaard. Advocaat Vishal Rambharos zegt desgevraagd dat de verdachte op vrije voeten is gekomen.

Rambharos deponeerde een verzoek op basis van artikel 54a van het Wetboek van Strafvordering. Hij beroept zich op het feit dat de verdachte de bedoeling had zijn zoon te beschermen. Zijn zoon werd geslagen door onbekenden. Vader en zoon stopten bij een aanrijding na het opmerken dat een familielid betrokken was.

De advocaat zegt dat de zoon onterecht werd aangemerkt als de veroorzaker van het verkeersongeluk. De zoon werd geslagen. Zijn vader schoot hem te hulp door een balk te pakken en daarmee te zwaaien. Ten gevolge hiervan liep een man verwondingen aan zijn hoofd op.

De advocaat benadrukt dat de vader ook is mishandeld door de personen die ter plekke waren. Dit heeft tot gevolg gehad dat de vader een fractuur aan zijn arm heeft overgehouden. Met zijn arm in het gips werd hij ingesloten. Hij wilde zijn zoon beschermen, maar die liep dusdanige letsels op en kwam in het ziekenhuis terecht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May