De Mountain
06 Jan 2022, 04:47
foto


Dierbare lotgenoten, kameraden, we gaan als een trein na het spel van het licht van ons kerstfestijn. Ja, we staan nu aan het begin van ons nieuwe jaar. Ook een van de grote magische, spirituele momenten van het menselijk brein. Vrienden, lotgenoten, niet dat we niets anders kunnen, maar we zullen die ene echte grote berg van ons, de Hoop, moeten blijven ophogen.

Misschien ook soms verhogen om ons geloof/kracht vast te houden. Twijfel niet aan de wil. Lotgenoten, niets en dan ook niets zal ons weerhouden deze berg te klimmen of te beklimmen naar de summit, noem het de top of the mountain genaamd de oplossing van onze drang.

Hoop en geloof zijn bijzondere elementen van beleid. Deze is onderdeel van de kunstvorm van keuze. Maar wan dei wan dei, wan dei wan dei un boto o doro a shoro. Wan dei wan dei, wan dei wan dei un boto o doro a shoro. We gaan weer een hoop tegemoet, bang kunnen we allang niet meer zijn, den watra disi un p'sa den k'ba en het geloof is veel te groot, dat ooit wel, we de handen ineenslaan om hoop te brengen die bosu bosu hadden gehoopt.

22 december 2021 moeten wij nooit vergeten. Het begin van de echte vuurdoop voor ons land, hoe hard wij zijn gegaan en waar we altijd hebben gestaan en waar we staan tide tide, ik hoor een politieke vriend van me op de gang: ...Mijn brein tikt aan.

De financiële ondersteuning is aan de Staat Suriname en het volk en niet aan politieke organisaties. De politiek en delen van het volk was gewaarschuwd, er was altijd deskundigheid jarenlang, maar ze gingen hun gang. Sommigen waren zelfs tegen die gang.
We hebben nu geleerd laten we niet vallen in de val van de debt trap-politiek. We kunnen leren van Brazil of Brazil van ons met hun torenhoge schuldberg decennialang.

Laten wij elkaar het licht geven en verlichting, niet op weg naar de tunnel maar naar de grandioze horizon waar het licht staat als een berg, rots, solide, van ons eeuwenlang. Ja, van ons love you. Kon ik ook van Scharda van de Kerst als aanbeveling doen...
Het is volbracht, het is volbracht.

John van Coblijn
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May