Amoksi en Jakari betuigen medeleven met familie Parbhoe
02 Jan 2022, 00:57
foto
Brandweercommandant Radjen Jakari en minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie brengen een bezoek aan de getroffen familie. (Foto: JusPol)


Minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi en de commandant van Brandweer Radjen Jakari hebben op nieuwjaar persoonlijk hun medeleven betuigd aan de familie Parbhoe aan de Mariestraat. Grootmoeder Sonia Badal en haar drie kleindochters zijn bij een felle brand omgekomen.

Amoksi en Jakari werden mede vergezeld van een medewerker van de afdeling slachtofferhulp van het ministerie van het Justitie en Politie. De minister heeft namens de president en de totale gemeenschap de innige deelneming overgebracht en steun toegezegd.

De familie Parbhoe/Badal werd in de vroege ochtend op nieuwjaarsdag aan de Mariestraat getroffen door een felle brand waarbij vier personen het leven lieten.

De minister liet doorschemeren dat het beleid over integrale veiligheid een herstart zal beleven. Het project integrale veiligheid  kan naadloos geplaatst worden in het verlengde van community safety, waarbij zelfredzaamheid een hoofdzakelijke factor is.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May