DNV-jubilarissen krijgen na vijf jaar hun decoraties
30 Dec 2021, 10:43
foto
President Chan Santokhi reikt de medailles uit aan jubilarissen van het Directoraat Nationale Veiligheid.


"Het komend jaar wordt een jaar van actie, implementatie en het neerzetten van resultaten." President Chan Santokhi heeft deze aankondiging gedaan tijdens de decoratie van jubilarissen van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV).  Hij heeft aangegeven dat er moet worden gewerkt aan de professionalisering en het herstel van het imago van het DNV.

"De nationale trots, discipline en, integriteit zijn zaken waarop gelet wordt wanneer het gaat om de kwaliteit van de veiligheid in Suriname," stelde Santokhi. Hij heeft meegedeeld dat er wordt gewerkt aan de reorganisatie van alle diensten die toezicht houden op de veiligheid in Suriname.

179 leden van het DNV zijn geëerd voor hun trouwe dienstjaren. In de Congreshal zijn medailles opgespeld voor DNV-leden met 15 en 20 dienstjaren. De decoraties betreffen een inhaalslag en gaan terug tot 2016 en 2017. De verschillende diensten en het ministerie van Defensie hebben ernaar toe gewerkt om alvast de achterstanden in huldiging over de dienstjaren 2016 en 2017 rond te krijgen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May