Onderneemster door verstikking omgekomen
29 Dec 2021, 02:24
foto


De onderneemster Zhenjie Yang (50), die een bakkerij runde aan de Kwattaweg, is door verstikking om het leven gekomen. Dat heeft de obductie op het ontzielde lichaam uitgewezen. In deze zaak is de 15-jarige N.R. op een woonadres in Paramaribo opgespoord en aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

De tiener kon worden aangehouden, na bekomen en uitgewerkte informatie. De vrouw is in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 december in een huurwoning aan de Kwattaweg om het leven gebracht.

De jeugdige verdachte heeft nog niet volledig kenbaar gemaakt wat zich precies heeft voorgedaan. Het is niet uitgesloten dat er in deze zaak meerdere aanhoudingen zullen worden verricht, meldt de politie Public Relations.

Het lijk van de vrouw is nog niet afgestaan aan de nabestaanden. N.R. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ondergebracht in het jeugdcellenhuis van het Opa Doelie Doorgangscentrum
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May