OW renoveert verwaarloosde gebouwen
20 Dec 2021, 21:04
foto
De autowasplaats die een hele periode stil lag, is op deze speciale dag weer gestart met het wassen van dienstvoertuigen.


Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) heeft het startsein gegeven voor het renoveren van vier gebouwen die in slechte staat verkeren. Met de renovatie van deze vier projecten is een start gemaakt naar betere en moderne faciliteiten voor OW, waarbij werkzaamheden nu optimaal en efficiënt uitgevoerd kunnen worden.

In het hoofdkantoorgebouw gaat het om de renovatie van de aanbestedingsruimte en afdeling ICT. De gebouwen van de Meteorologische Dienst te Zanderij en Paramaribo, het bouwen van een toilettengroep op het terrein van het OW-ministerie in Nickerie en het renoveren van de loods op het terrein van Materieel, Transport en Logistiek aan de Duisburglaan, alwaar ook het vierde directoraat, Onderzoek en Dienstverlening, van het OW-ministerie is gevestigd.

Vijf kantoorunits zijn na een renovatie wederom in gebruik genomen en de autowasplaats die een hele periode stil lag, is op deze speciale dag weer gestart met het wassen van dienstvoertuigen. Het ligt in de bedoeling dat dienstauto’s nu nog kosteloos gewassen kunnen worden, maar vanaf het komende jaar wordt er een vergoeding aan gekoppeld, meldt OW. 

Nurmohamed benadrukte het feit dat ook OW-kantoren in de districten aan de beurt komen om gerenoveerd te worden, indien daar behoefte aan is. Volgens het nieuwe organogram moeten alle vier directoraten uiteindelijk heel hard werken aan kantoorfaciliteiten. “Voor de efficiëntie moeten afdelingen veelal geclusterd worden, want het heeft geen zin om steeds nieuwe gebouwen neer te zetten. Dit model zal ertoe leiden dat het personeel veel meer van elkaar zal leren, zonder meer investeringen,” meent de bewindsman.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May