Digicel schenkt 10 laptops aan TCT voor luchtvaartsector
13 Dec 2021, 23:02
foto
De CEO van Digicel Suriname, Deonarine Gopaul, overhandigt de laptops aan directeur Faridy Lila van TCT.


Faridy Lila, directeur Administratieve Zaken van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), heeft tien laptops in ontvangst genomen van de Chief Executive Officer van Digicel Suriname, Deonarine Gopaul. De laptops zullen worden ingezet voor de Luchtvaartdienst, die de luchtvaartstatistieken bijhoudt. "Wegens de wereldwijde Covid-pandemie heeft de luchtvaartsector een enorme klap te verduren gehad. Nu de luchtvaartsector weer heel langzaam op gang komt, zijn er enkele zaken die dringend ter hand genomen moeten worden,” merkt Lila op.

"Toen we het verzoek kregen van de directeur Transport van het ministerie van TCT, hebben we binnen 24 uur de toezegging gedaan en binnen een week waren de laptops reeds ter beschikking. Dit getuigt van de cultuur die er heerst binnen Digicel; een cultuur van snel en efficiënt te werk gaan. We zijn ons ervan bewust dat het een druppel is op een hete plaat, maar we hopen dat we toch een bijdrage hebben kunnen leveren," zegt Gopaul.  

De donatie van 10 laptops is een van de Corporate Social Responsibility projecten die Digicel deze maand heeft uitgevoerd. Naast dit project hebben 50 gezinnen van Nickerie vandaag een voedselpakket mogen ontvangen en binnenkort wordt het internaat van Atjoni voorzien van een ijskast en 2 wasmachines.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May