Donatie Staatsolie brengt Su Aid halverwege streefbedrag
13 Dec 2021, 20:45
foto
Staatsolies Algemeen directeur Annand Jagesar overhandigt de symbolische cheque van US$ 41.000 aan Su Aid-voorzitter Giwani Zeggen.


Jarige Staatsolie heeft US$ 41.000 geschonken aan de campagne Denki den niri van de stichting Su Aid. Staatsolie bestaat vandaag 41 jaar en geeft met de schenking terug aan de samenleving. Met deze donatie brengt Staatsolie het al opgehaalde bedrag van SRD 550.000 naar SRD 1.4 miljoen.

Algemeen directeur Annand Jagesar heeft de cheque overhandigd aan Su Aid. De stichting haalt geld op voor de Nierstichting Suriname om het Nationale Nierdialyse Centrum op te knappen en uit te breiden. Er is daarvoor € 500.000 nodig. SuAid wil zoveel mogelijk inzamelen, ten minste SRD 2.5 miljoen.

Staatsolie is ervan overtuigd dat de donatie aan de Denki den niri campagne de levenskwaliteit van patiënten en hun naaste familieleden zal helpen verbeteren. Nierdialyse heeft een grote impact op het leven van de patiënt en naaste familie. Er moet namelijk rekening worden gehouden met onder andere voedingspatronen, meerdere keren per week dialyseren en nazorg. Nierfalen kan in de meeste gevallen voorkomen worden. Door zich goed hierover te laten informeren, kan het terecht komen in een dialysestoel terecht voorkomen worden.

Met de donatie van US$ 41.000 is niet de eerste keer dat Staatsolie een actie van Su Aid ondersteunt. Ongeveer drie jaar geleden is een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de renovatie van het opvangtehuis van de Stichting voor het kind, meldt het bedrijf.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May