Narcotica Brigade doet invallen op 2 locaties
28 Nov 2021, 03:22
foto


De Narcotica Brigade heeft invallen gedaan op twee afzonderlijke locaties, waarbij verdachten zijn aangehouden en drugs en andere spullen in beslag zijn genomen. Het gaat om invallen aan de Crommelinstraat en Hanna's Lust.

De drugsverdachten, Quincy E. (32); Denillio S. (20) ; Orpheo F. (25) en Urnone P. (23) zijn na een gepleegde drugsinval door rechercheurs van Narcotica Brigade op een leegstaand perceel aan de Crommelinstraat opgespoord en aangehouden. Bij de aanhouding werden er op de verdachte Quincy E. verschillende drugssoorten, waaronder 60 stuks XTC pillen; 13 gram cocaïne:15 gram marihuana; 9 gram Crystal Meth 'sukru' en 2 blokjes hasj met een totaal gewicht van 15 gram. Volgens bekomen informatie is de verdachte Quincy E. drugsverkoper, meldt de politie Public Relations.

Op de verdachte Denillio S. werden aangetroffen 14.3 gram cocaïne en een XTC pil die hij in een tas bij zich had. Naar zeggen van deze verdachte had hij de tas met de drug gevonden. De verdachte Orpheo F. had 112 wikkels marihuana bij zich met een totaal gewicht van 70 gram. De politie trof ook nog 61 gram marihuana die in een zak zat verborgen.

Op de vierde verdachte Urnone P. heeft de politie niets aangetroffen. Echter namen de wetsdienaren bij aankomst waar dat deze verdachte zijn kompaan Orpheo F. hielp bij het verpakken van drugs, waarna het spul op een tafel werd geplaatst. Urnone P. verklaarde aan de politie, dat hij op het moment van de inval net op die locatie was om een 'sticky' te kopen. Alle aangetroffen drugs en zaken werden door de rechercheurs in beslag genomen, waarna het viertal naar het bureau werd overgebracht.

De drugsverdachte Quincy E. die een bekende van de politie is en eerder dit jaar voor overtreding Wetverdovende Middelen in verzekering was gesteld, is samen met Denillio S. en Orpheo F. na overleg met het Openbaar Ministerie opgesloten. De verdachte Urnone P. is na te zijn voorgeleid en verhoord heengezonden.

Bij de tweede inval bij een winkel op het Hanna’s Lust project zijn de 54-jarige Jerrel D. en de 28-jarige Arcinio F. door leden van Narcotica Brigade aangehouden. Volgens informatie werd er op de locatie drugs verhandeld. Bij de inval stond de 54-jarige verdachte op het punt een wikkel cocaïne van 0,5 gram ter waarde van SRD 15 te kopen. Hij werd samen met zijn kompaan Arcinio F. in de kraag gevat. Op hem werd 52.1 gram marihuana aangetroffen, een digitale weegschaal en ongeveer SRD 200 die van de drugsopbrengst afkomstig is. De drugs, de digitale weegschaal en het geldbedrag werden door de politie in beslag genomen.

Beide mannen werden overgebracht naar het politiebureau. Jerrel D. is na overleg met het Openbaar Ministerie na verhoor heengezonden, terwijl de 28-jarige drugsverkoper Arcinio F. hangende het onderzoek in verzekering is gesteld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May