Moordverdachte meldt zich aan bij de politie
21 Nov 2021, 16:38
foto


Moordverdachte Revano C. (31) heeft zich aangemeld bij de politie. Hij heeft volgens verklaring van ooggetuigen Elan Azore (56) om het leven gebracht te Bila Watra in Nyun Jacob kondre in het district Sipaliwini. Het slachtoffer, die de Guyanese nationaliteit heeft, is op 16 november vermoord. 

De politie van bureau Bronsweg en de rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten deden de locatie aan voor onderzoek en troffen het slachtoffer, dat geen teken van leven meer vertoonde, met een schotverwonding in zijn borstkas aan. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast, waarna zijn ontzielde lichaam in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie door de politie in beslag is genomen.

Revano C. zou volgens ooggetuigen Azore hebben neergeschoten, omdat hij vermoedde dat de man het huis van zijn zus moest hebben vernield. Na de daad koos de verdachte het hazenpad met medeneming van het jachtgeweer. De verdachte meldde zich vrijdag met het jachtgeweer op het politiebureau Zanderij aan, waarna hij werd overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. De schutter is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het jachtgeweer met ingekorte loop is in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May