President Santokhi oriënteert zich bij Kaloti Suriname Mint House
14 Nov 2021, 14:36
foto
President Chan Santokhi met de Managing Director van Kaloti Suriname Mint House, Ryan Tjon Poen Gie op de foto. (Beeld: Stas International)


President Chan Santokhi heeft zaterdag, vooruitlopend op zijn reis naar Dubai, Kaloti Suriname Mint House in Para bezocht. De CEO van Kaloti Dubai, Tarek El Mdaka, heette de president en het gezelschap welkom via een speciale internetverbinding. Hij nodigde Santokhi uit de Kalotti raffinaderij aan te doen tijdens zijn bezoek aan Dubai eind  november. Dan zullen de mogelijkheden voor uitbreiding van het partnerschap verder worden uitgewerkt. Hij benadrukte  tevens het te bekijken en uit te werken het gezamenlijke  partnerschap in Kaloti Suriname Mint House met Suriname als  mede-aandeelhouder. 

Bij aankomst in het Mint House werd het gezelschap opgewacht door de Managing Director van Kaloti Suriname Mint House, Ryan Tjon Poen Gie en overige vertegenwoordigers van het bedrijf. Het staatshoofd werd vergezeld door de kwaliteitsmanager van zijn kabinet, Shanylla Santokhi, en de ministers van Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken International Business en Internationale Betrekkingen en David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen. 

De president bedankte voor de uitnodiging en benadrukte dat de samenwerking uitgebreid dient te worden opdat de Staat Suriname daar voordeel uit kan hebben. Hij gaf verder aan enthousiast te zijn over het aanstaande bezoek in Dubai. De  presidentiële delegatie kreeg een rondleiding door het bedrijf en kon de activiteiten rond de zuivering van goud persoonlijk aanschouwen. Een gezamenlijke lunch maakte deel uit van de afsluiting van dit presidentiële bezoek, meldt Stas International namens het bedrijf. 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May