Verdachte die ‘terroriserende’ man sloeg, vrij
20 Sep 2021, 02:52
foto


Milton B. (64) is vrijdagavond in vrijheid gesteld. Hij heeft een man op 10 september mishandeld, die het dorp Redi Doti ernstig aan het terroriseren was. Hij werd op 15 september in verzekering gesteld voor mishandeling, maar is 17 september in vrijheid gesteld.

“Het slachtoffer had vanwege de kapitein en de familie van de verdachte een verbod om op het terrein te komen vanwege zijn structureel wangedrag. Hij gaat als een tiran en terrorist tekeer in het dorp. Nadat het slachtoffer zo tekeerging, heeft de vrouw van de verdachte wederom de politie gebeld”, heeft advocaat Maureen Nibte in haar verzoek opgenomen.

Het slachtoffer ging met een sparimakka af op de zwager van Milton B. De verdachte kwam tussen beide mannen en liep het slachtoffer letsel aan zijn been op. Desondanks deed het slachtoffer de hele avond bedreigende uitlatingen en stichtte hij brandjes. Daarom vraagt de verdachte zich af hoe de man met letsel aan zijn been nog uren als een terrorist is tekeergegaan.

Nibte zegt dat het letsel welke het slachtoffer heeft opgelopen niks is in vergelijking met de enorme brandschade, de ravage en de ernstige bedreigingen tegen het leven. Het slachtoffer is aangehouden voor bedreiging en brandstichting.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May