President verduidelijkt uitspraak over verkiezingen
09 Sep 2021, 02:12
foto
President Chan Santokhi, tevens voorzitter van de VHP.


De VHP is in Paramaribo gestart met politieke bijeenkomsten en na terugkeer van president Chan Santokhi, tevens voorzitter van de oranjepartij, zal Wanica worden aangedaan. Santokhi verduidelijkte op een persconferentie gisteren dat op 28 mei 2015, kort na de verkiezingen hij al had aangegeven dat de partij getransformeerd moet worden en klaargestoomd moest worden voor de verkiezingen van mei 2020 of eerder.

Nu heeft hij ook aangegeven dat de VHP versterkt moet worden en een strategie ontwikkeld dient te worden naar de verkiezingen van mei 2025 of eerder. Zo heeft de strategische commissie ook die de partij strategisch voor moet bereiden naar de komende verkiezingen.

Santokhi benadrukte dat de VHP altijd deze opstelling heeft gehad, ook nu en in de toekomst. Hij vindt dat elke politieke partij voorbereid moet zijn om verkiezingen in te gaan. Hij haastte zich om te zeggen dat er een sterke coalitie is en een goede samenwerking in de regeringstop met de vicepresident. De beloften die gedaan zijn aan het volk, zullen worden waargemaakt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May