Stiefopa schuldig aan ontucht
24 Aug 2021, 01:37
foto


Rechter Jimmy Kasdipowidjojo heeft de 50-jarige John O. maandag veroordeeld voor ontucht met zijn 15-jarige stiefkleindochter. Hij heeft de stiefopa gevonnist tot zes maanden onvoorwaardelijke celstraf.

De verklaring van John O. luidde dat hij op grappende wijze heeft geknepen aan de bil van het meisje. Hij had niet in gedachten om ontucht met haar te plegen. Hij streelde bij haar buik toen zij samen in de auto zaten. De stiefopa gaf de minderjarige een lift toen zij van school naar de werkplaats van haar grootmoeder ging.

De man betuigde spijt dat het meisje zijn grap als ontucht heeft ervaren. Het slachtoffer verklaart dat John O. haar heeft betast aan de bil, het geslachtsdeel en borsten.

Advocaat Maureen Nibte vroeg de rechter om haar cliënt vrij te spreken. In haar pleidooi ging zij erop in dat de man een first offender is die geen bedoelingen van ontucht met zijn stiefkleindochter had.

Het Openbaar Ministerie rekwireerde twaalf maanden celstraf waarvan vier voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht met een proeftijd van twee jaar.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May