Vrouw ingesloten voor toebrengen kapverwondingen
19 Aug 2021, 15:41
foto


Loainsa J. (32) is in verzekering gesteld. Zij heeft haar buurman Ivan G. (63) kapverwondingen toegebracht. Onderzoek van de politie Latour wees uit dat het om een slepende ruzie ging tussen het tweetal.

Het slachtoffer verklaarde dat de buurvrouw zich bezighoudt met culturele praktijken en boze geesten op hem af stuurde. Ook gooide de vrouw steeds weer ontlasting op zijn erf. De verdachte verklaarde het tegendeel en gaf de politie te kennen dat haar buurman al geruime tijd urine op haar woning gooide. Ze betrapte de buurman in de vroege ochtend van 16 augustus weer, toen hij bezig was urine op haar woning te gooien.

Vanwege het vroege uur wendde de buurvrouw zich pas later op de dag tot Ivan G. en vroeg hem om rekenschap. Dit mondde uit in een woordenwisseling, waarbij de buurman een scherp voorwerp en een koevoet op Loainsa J. gooide. De vrouw bewapende zich met een scherp voorwerp en bewerkte de buurman daarmee. De man liep daarbij ernstige kapverwondingen op aan zijn elleboog en buikstreek. Aan zijn beide benen heeft hij ook snijwonden opgelopen. Per ambulance werd de gewonde afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld is hij heengezonden, meldt de politie Public Relations.

Beide scherpe voorwerpen en de koevoet werden aangetroffen en in beslag genomen. De overige buurtbewoners gaven de politie te kennen dat Ivan G. het probleem is van de buurt, aangezien niemand voorbij zijn woning mag lopen. De verdachte Loainsa J. werd in de boeien geslagen en overgebracht naar het politiebureau. Zij werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May