Politie-informatie 2 verkeersdoden Nieuw Weergevondenweg
17 Aug 2021, 15:01
foto


De politie Public Relations meldt dat autobestuurders Denny Dary (53) en Kevin Adwang (leeftijd nog onbekend) omgekomen zijn  zondagavond na een aanrijding aan de Nieuw Weergevondenweg. De politie van het bureau Santodorp trof Dary op het wegdek aan. Aan de andere kant van de weg lag het roerloze lichaam van Adwang. Ze vertoonden geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood vast.

Onderzoek wees uit dat Dary vanuit een inrit achteruit de Nieuw Weergevondenweg opreed, zonder rekening te houden met het rechtdoorgaande verkeer. Hij kwam daarbij in botsing met het voertuig dat door Adwang werd bestuurd. Hij kwam vanuit de richting van de Magentakanaal en ging richting de Coesewijnestraat. Adwang kwam vervolgens in botsing met een stilstaand voertuig dat aan de andere kant van de weg geparkeerd stond.

Na de botsing slingerde Dary uit het voertuig en werd na enkele minuten door een ander voertuig overreden. Dit voertuig is doorgereden. Adwang reed met twee mede inzittenden in het voertuig. Deze twee, D.K (18) en B.K (22) hebben letsels opgelopen en werden voor medische behandeling met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De ontzielde lichamen zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen. Alle drie voertuigen die betrokken zijn bij de aanrijding zijn eveneens ter herkeuring in beslag genomen. De Verkeersunit van regio Midden is belast met het verder onderzoek.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May