Bromfietser poogt vrouw te verkrachten
15 Aug 2021, 13:43
foto


Een man heeft vanochtend geprobeerd een negentienjarige Braziliaanse aan de Wolframstraat ter hoogte van de Kamperveenstraat te verkrachten. Het gaat om het weggedeelte dat niet verlicht is. Erger is voorkomen want de buurtwacht reed op dat moment langs.
 
De vrouw kreeg hulp van de buurtwacht die haar naar het politiebureau heeft vervoerd. Het slachtoffer vertelde de politie dat zij kwam van een bar/hotel aan de Prinsessestraat. In de nabije omgeving van de kruising van de Ringweg en Johannes Vermeerstraat stopte een bromfietser bij haar die haar een lift aanbood. Zij accepteerde een lift naar haar woning aan de Tombestraat. Er was echter niemand op het adres waardoor zij besloot naar de Jacques Gompertsstraat te gaan.

De bromfietser zou haar vervoeren, maar hij veranderde van richting. Hij reed naar de Wolframstraat en stopte ter hoogte van de Kamperveenstraat. Hij trok aan de blouse van de jongedame. Ook duwde hij haar om te verkrachten. Tijdens de duw kwam zij te vallen en liep schrammen aan haar linker elleboog op. De verdachte stopte zijn handelingen toen een auto van de buurtwacht kwam aangereden. De buurtwacht bood hulp aan de vrouw aan en de dader zag kans weg te rijden op zijn bromfiets.
 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May