Allerlei (11)
14 Aug 2021, 18:48
foto


Korte vaccinatienaalden
Als een nieuwe auto mankementen heeft weet de lokale dealer, in welk land dan ook, dit pas als de fabriek een ‘Recall Notice’ uitgeeft; en ditzelfde geldt m.i. voor vaccins. Zolang de ‘dealer’ BOG geen notice ontvangt zal zij ook niet weten dat een vaccin een langere naald dan geleverd, vereist. Mogelijk kan een deskundige mijn benadering beoordelen, maar wel via deze nieuwssite.

Nogmaals: verlenging rijbewijzen

In een pennenvrucht van 10-07-2021 gaf ik een mogelijk plan van aanpak tot het snel verstrekken van de verlenging en gaf ook aan uit te kijken naar commentaar; uiteraard geen gescheld op de politie maar een kwalitatieve bijdrage. De reacties waren ‘overweldigend’: 0,0 (nul komma nul). Hieruit is te halen in welke mate men apathisch geworden is; men gaat er waarschijnlijk vanuit dat toch NIEMAND een vinger zal uitsteken.

Ergens in de laatste week van juli 2021 is een kennis naar de afdeling Rijbewijzen getogen om het verlengde rijbewijs op te halen. Deze persoon vertrok heel tevreden, omdat er geen last meer ondervonden zou worden bij een wegcontrole over het vervallen rijbewijs. Ja, heel tevreden  over het voor de 5e keer ‘VERLENGD’ stempel/handschrift. En het 1e stempel dateert van april 2020 en het 5e is geldig tot januari 2022. Ik heb opgevangen dat er een achterstand van 10.000+ rijbewijzen is en dat het meer zou gaan om de blauwe rijbewijzen die verlengd/vernieuwd moeten worden; dus een hele bulk.

Haast elkeen laat deze bijna-vorm van terreur gedwee over zich heenkomen en is er NIEMAND van de bevoegde autoriteiten die iets hierover zegt, laat staan iets doet. Een schrijver heeft op 06-07-2021 hier ook al op gewezen.

Activisten op/van het Vlaggenplein gaan er ook niet op in dat hun leden voor de 5e keer en meer, brandstof verbruiken  voor het ophalen van een ‘VERLENGD’ strookje. Trouwens deze activisten beweren namens het volk te praten; in elk geval NIET namens mij, omdat ik een eigen mond heb.  

Rijbewijs ingevorderd
In een Politie-bericht van 09-08-2021 wordt aangegeven dat een peuter plots de straat op rende en jammer genoeg  doodgereden is. Door deze wijze van berichtgeving ga ik er vanuit dat de politie zelf al aangeeft dat de chauffeur onschuldig is. Het rijbewijs en auto zijn in beslag genomen. De auto tbv herkeuring, niet ALGEHELE. Deze keuring kon m.i. ter plekke uitgevoerd worden, aangezien ALLEEN de REM gecontroleerd diende te worden. Als de dienstdoende politieman geen dronkenschap constateert, is de inbeslagname van beide zaken TOTAAL ONNODIG.
Jijzelf als Politie geeft vaker aan onderbezet te zijn en geeft jezelf nu extra werk door een administratie bij te houden van de in beslag genomen zaken. Een andere  nieuwssite gaf aan dat de chauffeur een politieman is; waarschijnlijk heeft hij zijn rijbewijs al terug.

Nogmaals:  ALGEHELE herkeuring total-loss motorrijtuigen
In de laatste week van Juli 2021 zag ik 2 foto’s van lijnbussen die frontaal gebotst waren (met elkaar uiteraard). Als de chauffeurs  zich aan de snelheidslimiet hadden gehouden krijg ik het gevoel  dat het materiaal waarvan de bussen gemaakt zijn hetzelfde is als dat van de opbergkasten in de politiebureaus.
O ja, de bussen zijn in beslag genomen ter ALGEHELE HERKEURING!. Van deze algehele herkeuring zou mogelijk een filmpje gemaakt kunnen worden als update dienende van de kennis van de keuringsstationshouders.

Weg met IMF
Als ik dit zou  gillen zou ik tenminste een gedegen VHP (Vernietigings Herstel Plan) op tafel moeten leggen; doe ik dit niet dan heeft mijn gegil een andere bedoeling. In een eerder stuk, in januari 2021, heb ik een lokaal tv-station om een herhaling gevraagd van een uitzending van jaren geleden waarin een deskundige van PGMCapital een uiteenzetting gaf over hoe een vernietigde economie weer op spoor te brengen; waarschijnlijk waren bepaalde  activisten toen 11 jaar oud en begrepen dan ook niet waarover deze deskundige het had. Aangezien ik de herhaling niet op tv heb gezien, zouden alle activisten zelf kunnen proberen deze uitzending te achterhalen en vertonen op het Onafhankelijkheidsplein voor hun volgelingen. De quasi economen zouden hun kennis dan kunnen updaten.

VWO-geslaagden: 10% hoger
Volgens een notabele van de FOLS is dit toch hoger ofschoon de schooldeuren meer dicht dan open waren en er geen sprake is van een Coviddiploma. De obstructieve onderwijsgevenden moeten deze eye-opener toch wel grondig evalueren.

Tevens is tot uiting gekomen dat er binnen de leerstof ballast is.
Ballast: ja ikzelf wist waar De Maas en De Rijn ontsprongen, maar weet tot nu niet waar Babunkriki is.   

T.Sanches
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May