Politie-informatie over twee verkeersdoden
09 Aug 2021, 15:12
foto


Marcello Potari (3) is zaterdag aangereden door een personenauto te Moengo. De peuter heeft daarbij het leven gelaten. De autobestuurder John Soekdew (54) is zaterdagavond bij een verkeersongeval aan de Noordpolderdam ter plaatse overleden.

De politie Public Relations meldt dat uit het voorlopige onderzoek blijkt dat Marcello plotseling de straat oprende en werd aangereden. Het kind was nagenoeg op slag dood. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de automobilist door de politie ingevorderd en is zijn voertuig voor herkeuring in beslag genomen. Na verhoor is de autobestuurder, na overleg met het Openbaar Ministerie, door de politie heengezonden. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie , door de politie, voor obductie in beslag genomen.

In het tweede overlijdensgeval meldt de politie dat slachtoffer John Soekdew door omstanders uit het voertuig gehaald was. Hij vertoonde geen levensteken meer. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

Onderzoek wees uit dat Soekdew kort voor het ongeval alleen in zijn auto te Leiding 7A reed. Hij kwam vanuit de richting van de Commissaris Weythingweg gaande in de richting van de Noordpolderdam. Toen hij de Noordpolderdam in sloeg verloor hij de controle over de besturing van zijn auto. De auto geraakte van de rijbaan sloeg over de kop en kwam in de langs de weg lopende goot terecht.

Soekdew was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie, afgestaan aan de nabestaanden. De verkeersbarometer staat op 51.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May