Politie geeft identiteit bromfietser Reeberg-aanrijding vrij
26 Jul 2021, 10:36
foto


Jerry Esseboom is zondagochtend vroeg overleden na een aanrijding op de Weg naar Reeberg. De 33-jarige bromfietser is onderweg naar het ziekenhuis overleden. Zijn duo-rijder is met zware letsels opgenomen in het ziekenhuis.

De afdeling Public Relations van de politie zegt dat de melding van de aanrijding tussen een bromfietser en een auto op de Weg naar Reeberg omstreeks 01.00 uur in de ochtend binnenkwam. De politie trof Esseboom en zijn duorijder (30) met zware verwondingen aan op het wegdek.

Uit het onderzoek is gebleken dat de autobestuurder vanuit de richting van de Helena Christinaweg reed in de richting van Santigron. De voertuigen reden in tegenovergestelde richting van elkaar. Op gegeven moment kwamen de bromfietser en zijn duo-rijder door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van de autobestuurder. De voertuigen botsen tegen elkaar en raakten zwaar beschadigd.

Het lijk van Esseboom is voor obductie in beslag genomen en de voertuigen zijn voor herkeuring meegenomen. De autobestuurder kwam met de schrik vrij.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May