Verkoolde lijken: Ooggetuige zag geen teken van leven
18 Jul 2021, 10:00
foto
Het voertuig in lichterlaaie. Een man heeft de brand ontdekt en schakelde de politie in.


Een man die vanmorgen ontdekte dat een auto in brand stond aan de Noordpolderdam ter hoogte van Leiding 8, vertelt dat hij in shock is. In het voertuig zijn verkoolde lijken aangetroffen. De drie personen zijn vermoedelijk vermoord waarna de wagen met hen in brand is gestoken.

De man bracht rond 06.05 uur zijn schoonvader en nog een persoon naar het Dialysecentrum. Hij zag vanuit de straatzijde een rookontwikkeling. Hij ging dichterbij en zag een zwarte Ford Ranger die in brand stond. Een van de lijken was in de achterbak en twee in de cabine.

Toen hij dichtbij was, heeft hij niemand om hulp horen roepen. “Anders had ik de mensen zeker gered.” Het vermoeden bestaat dat de drie personen zijn vermoord waarna de auto in brand is gestoken. Hij schakelde de politie in.



Intussen zijn de verkoolde lijken afgevoerd van de plek. Starnieuws verneemt dat de Ford Ranger rond kwart voor zes reed vanuit richting Sophia's Lustweg naar Noordpolderdam. Het voertuig werd achtervolgd door een zwarte Harrier.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May