Verdachte moord Myrtle Bons hoort 20 jaar celstraf eisen
14 Jul 2021, 00:37
foto


Officier van justitie, Ilse Krenten, heeft dinsdag twintig jaar celstraf geëist tegen Orveo P., die zijn ex-vriendin Myrtle Bons zou hebben doodgestoken op 5 oktober 2020. Zij zegt dat de verdachte de vrouw op een gruwelijke wijze om het leven heeft gebracht.

Hij stak de vrouw dood met een mes. Orveo P. kon het niet verkroppen dat de vrouw geen kind met hem had verwekt ondanks het feit dat zij hem dat had beloofd. Hij wilde graag een kind met het slachtoffer. Orveo P. verklaarde dat hij op den duur de relatie met Bons had beëindigd en trouwde met een andere vrouw.

Volgens hem heeft zij hem zover gekregen dat hij op de bewuste dag weer bij haar ging. Van het slachtoffer was op 5 oktober aangifte van de vermissing gedaan door haar partner. De vrouw zou haar kinderen gaan afschrijven van de school, maar kwam nooit meer levend thuis aan. Haar ontzielde lichaam werd na enkele dagen in een zandput gevonden.

Orveo P. ontkende na zijn aanhouding op 24 oktober 2020 in eerste instantie, maar bekende daarna de vrouw de messteken te hebben toegebracht. Advocaat Raoul Lobo pleit op 10 augustus voor de verdachte.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May