Bouterse bouwt rustperiode in bij activiteiten NDP
11 Jul 2021, 20:00
foto
NDP-voorzitter heeft in een intern stuk aangekondigd dat hij rust nodig heeft. Dit is hem voorgeschreven door zijn arts.


NDP-voorzitter Desi Bouterse heeft op advies van de arts een periode van rust in acht genomen. Hij is niet in staat reeds geplande activiteiten van de partij bij te wonen en af te werken.

Ondervoorzitter Ramon Abrahams is in deze rustperiode van Bouterse belast met de dagelijkse leiding van het hoofdbestuur. Ondervoorzitter Ashwin Adhin heeft de leiding over het Change management team. Bouterse zegt dat hij na zijn rustperiode de werkzaamheden normaal zal oppakken.

Woordvoerder van de NDP, Ricardo Panka, bevestigt tegenover Starnieuws dat de partijleider rust nodig heeft. Hij merkt op dat Bouterse niet ziek is maar even echt de rust nodig heeft.

Bouterse heeft enkele dierbaren verloren, onder wie zijn kleinzoon Walter. Ook werd hij aangegrepen door de dood van partijtopper Boy Guardiola. Morgen vindt de crematie plaats van Ranjan Ramdien, directeur van partijcentrum Ocer. Ramdien was ook degene die de organisatie deed van de herdenkingsbijeenkomsten op 25 februari.

Panka merkt op dat er veel getrokken wordt aan de voorzitter van de partij, waardoor hij even een pas op de plaats moet maken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May