PL geeft 10% korting in Volkswinkel na vaccinatie zaterdag
30 Jun 2021, 07:31
foto
Op 3 juli stelt Pertjajah Luhur haar partijcentrum aan de Mangrovestraat beschikbaar voor mensen die zich willen vaccineren.


Pertjajah Luhur (PL) stelt haar centrum aan de Mangrovestraat beschikbaar voor de vaccinatiecampagne op zaterdag 3 juli. Om mensen een extra stimulans te geven zich te laten vaccineren, heeft de partij besloten in de Volkswinkel een extra korting 10% te geven op alle basis goederen voor mensen die zich bij PL laten vaccineren.

"Zo kan het niet doorgaan, we leven als gevangenen en velen van onze leden en sympathisanten zijn Covid-19 positief bevonden. "Tientallen van onze geliefden en vrienden zijn helaas bezweken aan het Covid-19 virus en het einde van de lockdowns zijn nog niet inzicht," zegt voorzitter Paul Somohardjo in een schrijven aan de structuren van de partij. Hij memoreert dat veel bedrijven gesloten zijn en werknemers ontslagen zijn. De werkloosheid neemt toe, terwijl de economie totaal is ontwricht.

"Hoe kunnen wij als P.L een halt toeroepen aan deze virus? Samen moeten wij ons bundelen en gehoor te geven aan de oproep van de overheid om te laten vaccineren en de Covid-regels in acht nemen," stelt Somohardjo. Aan partijleden wordt gevraagd het gebouw te helpen schoonmaken en als vrijwilliger een bijdrage te leveren zaterdag. De politicus hoopt dat velen gebruik zullen maken van de gelegenheid om zich te laten vaccineren.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May