Politie-informatie over verkeersongeval Wilhelminastraat
29 Jun 2021, 10:49
foto


Omar Peiter (31) is zondagavond na een verkeersongeval aan de Wilhelminastraat overleden. De politie van het bureau Centrum trof het slachtoffer naast het voertuig aan. Hij vertoonde geen levensteken meer, meldt de politie Public Relations.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat de 25-jarige autobestuurster Dariola B., de bijrijder Casandro G. (24) alsook Peiter in een personenauto over de Wilhelminastraat reden. Ter hoogte van de Sewbarath Misserstraat kwam het voertuig, door tot nog toe onbekende reden, op de rechterrijbaan van de weg. De auto kwam daarbij eerst tegen een palmboom aan en vervolgens tegen een omrastering tot stilstand. Peiter slingerde daarbij uit het voertuig.De bestuurster Dariola B. die bekneld was geraakt, werd door de brandweer uit haar benarde situatie gehaald.

Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Het ontzielde lichaam is ter obductie door de politie in beslag genomen. De twee overige slachtoffers werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij verkeren buiten levensgevaar en zijn ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen.

De autobestuurster is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het voertuig is hangende het onderzoek ter herkeuring in beslag genomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May