Monorath voorzitter stuurgroep woningbouwproject
18 May 2021, 13:48
foto
Minister Uraiqit Ramsaran feliciteert Harish Monorath met de installatie als projectvoorzitter. (Foto: Sozavo)


Harish Monorath is benoemd tot voorzitter van de Project Steering Committee van het Affordable Housing Project (AHP). Minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting deelde bij de installatie maandag mee dat er ruim 3.775 woningen zowel in de kustvlakte als binnenland worden opgezet, gerenoveerd en uitgebreid.

Ook zullen 40% van de woningen toegewezen worden aan alleenstaande moeders door tussenkomt van ngo’s. De bewindsman gaf aan dat met het uitvoeren van het AHP heel veel gezinnen geholpen kunnen worden, want een goed dak boven uw hoofd hebben, is een basisbehoefte van de mens”, zei Ramsaran. Hij heeft alle vertrouwen in de stuurgroep, waarin ook zitting hebben vertegenwoordigers van de verschillende ministeries en ngo’s, meldt Sozavo.

Gregory Rusland, coördinator van het clusterteam ‘Woningbouw’, is blij dat de minister deze kwestie heeft aangepakt, gezien het feit dat er veel tijd verspild is door de jaren heen. Met de installatie van de stuurgroep kan de trein weer op rails worden gebracht. “Er is veel werk te doen, dus we moeten gelijk aan de slag” benadrukt Rusland. Monorath beloofde dat met alle eerbied en respect invulling gegeven zal worden aan de taken.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May