Voetganger dodelijk aangereden door dronken bestuurder
30 Apr 2021, 13:46
foto


Radjie Sahai (56), die te voet was, is op 27 april door een auto aangereden in de Bastieweg te Clarapolder in het district Nickerie. De autobestuurder bevond zich op dat moment onder invloed van alcohol. De politie van het bureau Corantijn trof de zwaar gewonde man liggend op een perceel aan. Sahai werd per ambulance overgebracht naar het Mungra Medisch Centrum, alwaar hij enkele uren daarna het leven liet.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat de 37-jarige autobestuurder D.N. vermoedelijk met hoge snelheid over de Bastieweg reed. Het slachtoffer Sahai liep vanuit de tegenovergestelde richting in de Bastieweg. Door tot nog toe onbekende redenen reed D.N de man aan. Het slachtoffer belandde over de trens op een perceel.

Na ontnuchtering is D.N. voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering is gesteld. Zijn auto is voor herkeuring in beslag genomen en zijn rijbewijs is ingevorderd, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May