Drie doden bij aanrijding Oost-Westverbinding
21 Apr, 11:12
foto


Jozef Pinas (55) en zijn vrouw Marcelle Koosman (50) zijn maandag bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding omgekomen. Bij die aanrijding was ook Cedric Gemerts (45) betrokken. Hij is een dag later aan zijn verwondingen bezweken.

Pinas bestuurde een Toyota Hi-ace waarin zijn vrouw en vier anderen zaten. Hij kwam vanuit de richting van Moengo en ging richting Paramaribo. Ter hoogte van km 79 waar het vrij donker en onbewoond is, kwam hij aan tegen een pick-up die aan de linkerzijde van de weg stond geparkeerd. Gemerts die naast het defect voertuig stond en bezig was in de motorkamer werd door de slag enkele meters verder meegesleurd.

Gemerts liep schaafverwondingen op aan zijn rug en zitvlak. Hij werd samen met de drie andere inzittenden van de Toyota Hi-ace en een baby voor medische behandeling afgevoerd. Gemerts is in de vroege ochtend van dinsdag overleden.

Pinas en zijn vrouw waren bekneld geraakt in de auto en vertoonden toen al geen teken van leven meer. De brandweer moest er aan te pas komen om hen uit het voertuig te halen. De lijken van de drie personen zijn in beslag genomen, meldt de afdeling Public Relations van de Politie. Het aantal verkeersdoden is nu 28.
 
Advertenties