Nog twee aangehouden in tienermisbruik-zaak
09 Apr 2021, 12:22
foto


Er zijn in totaal acht personen aangehouden in de zaak waarbij twee tienermeisjes seksueel zijn geëxploiteerd. De politie heeft zaterdag en dinsdag de verdachten T.D. (29) en W. (40) ingerekend in deze zaak. Zij zouden volgens de politie ook verdacht seksuele handelingen met de twee meisjes die als vermist waren opgegeven, hebben gepleegd.

Bij de voorgeleiding heeft T.D. ontkent dat hij de tieners seksueel heeft misbruikt. Hij heeft verklaard dat hij met beide meisjes afzonderlijk naar een pension is gegaan waar hij met hen heeft 'gespeeld.' De verdacht W. heeft toegegeven dat hij seks met de meisjes heeft gehad.

Eerder zijn zes mannen onder wie drie agenten aangehouden in deze zaak. Uit het voorlopig onderzoek van de politie is gebleken dat een van de verdachten R.B. (47) de meisjes in huis had genomen. Vervolgens liet hij de meisjes tegen betaling seks hebben met andere mannen. Ook de drie agenten zouden zich aan het misbruik schuldig hebben gemaakt. De meisjes van 13 en 14 jaar waren als vermist opgegeven bij de politie. Op dit moment zitten alle acht achter de tralies.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May