Politiebericht over dodelijke aanrijding kleuter
19 Mar 2021, 14:45
foto


Shervanio Linga (5) is donderdagmiddag na te zijn aangereden door een personenauto op de weg naar Atjoni ter plaatse overleden. De politie van Brownsweg trof het ontzielde lichaam van Shervanio op de linkerberm aan. Het lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de 5-jarige jongen met drie andere scholieren ter hoogte van kamp 2000 uit een schoolbus was gestapt. Het regende op dat moment en de scholieren stonden langs de weg met de bedoeling de straat over te steken.

Shervanio rende plotseling van achter de schoolbus de straat op en werd daarbij aangereden door de 44-jarige autobestuurder H.S. die op dat moment vanuit de richting van Atjoni kwam, gaande in die van Brownsweg. Door de slag kwam het slachtoffer op de linkerberm terecht en liep zware letsels op met voor hem het noodlottige gevolg.

Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is ingevorderd. Zijn voertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May