Woning annex 'Mike barbershop' in vlammen opgegaan
14 Mar 2021, 20:57
foto
De woning van familie Phagu in Van Pettenpolder (Nickerie) is afgebrand zondagmiddag. Er kon niks gered worden uit het huis.


Een woning annex barbershop aan de H.J. Emanuelstraat in de Van Pettenpolder is zondagmiddag verwoest door brand. De brandweer kreeg de melding van de politie tegen 16.01 uur. Toen de brandweer om 16.04 uur op de locatie aankwam, stond het pand al in lichterlaaie.

Hoofdbrandmeester Krishnakoemar Barsatie zegt dat de brand snel onder controle was. Om 16.18 uur werd het sein brandmeester gegeven. De politie is bezig met het onderzoek naar de oorzaak van de brand.

De bewoners (de familie Phagu) was ten tijde van de brand niet thuis. Volgens Mahesh (Mike) Phagu was de hele familie naar het Southdrain gebied gegaan om te vissen. De buren hebben gebeld dat het huis is brand staat. Toen de familieleden ter plekke arriveerden en zagen wat er gebeurd is, is de vrouw des huizes onwel geworden. Zij is per ambulance vervoerd naar het Mungra Medisch Centrum.

De familie heeft niets kunnen redden. Het gaat om een laagbouwwoning die in steen was opgetrokken. Het huis was aangesloten op het elektriciteitsnet, en was verzekerd. Phagu geeft aan dat hij pas weer is begonnen met zijn werk als kapper en nu treft deze ramp de familie. Vanwege de Covid-19 moest de kapperszaak gesloten blijven waardoor hij geen inkomsten had.



Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May