Autobestuurder ingesloten voor doorrijden na aanrijding
14 Mar 2021, 10:40
foto


De autobestuurder D.V. (34) die een bromfietser na een aanrijding in hulpeloze toestand had achtergelaten, is in verzekering gesteld. Hij is opgespoord door de politie aan de hand van het kentekennummer dat door omstanders was genoteerd.

De aanrijding met persoonlijke ongelukken vond op 8 maart plaats aan de Coesewijnestraat. De politie van het bureau Latour trof de bromfietser W.P. liggend naast zijn bromfiets op het rijwielpad aan. Het onderzoek wees uit dat beide bestuurders in dezelfde richting reden over de Coesewijnestraat. Op een bepaald moment sloeg de autobestuurder linksaf in de Tyronneweg en verleende geen voorrang aan de bromfietser die zich op het rijwielpad bevond.

De man werd aangereden en liep letsels en enkele schaafwonden op, waarna hij met de ambulance werd afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De autobestuurder is op zijn woonadres opgespoord. Hij bezit wel over een geldig Surinaams rijbewijs, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May