JCI Paramaribo blikt met trots terug op 60-jarig bestaan
28 Feb, 19:14
foto
Deelnemers aan een van de trainingsprojecten dat uitgevoerd is op de Anton de Kom Universiteit van Suriname. (Foto: JCI Paramaribo)


JCI Paramaribo blikt vandaag terug op haar 60-jarig bestaan. In de afgelopen 60 jaren heeft JCI Paramaribo op alle niveaus in de gemeenschap zich laten gelden. JCI Paramaribo heeft jonge actieve burgers afgeleverd in alle sectoren van het land. Jonge leiders en sterke organisatoren bracht de organisatie voort, zegt het huidige bestuur onder leiding van Raisa White.

60 jaar geleden heeft een vijftiental jonge Surinamers geleid door Ronny Aletrino, deze organisatie opgericht. De organisatie stelt zich ten doel jongeren tussen de 18 en 40 jaar te trainen in het ontwikkelen van persoonlijke talenten en competenties, hen bewust te maken over hun bijdrage aan de gemeenschap en het ontwikkelen van leiderschaps - enorganisatievaardigheden.

De Covid pandemie is een bijzondere uitdaging voor JCI Paramaribo om de doelstellingen van de organisatie en ontwikkeling van haar leden voort te zetten. Op creatieve wijze, geheel aangepast aan de huidige technologische ontwikkeling zijn de activiteiten voortgezet. De vergaderingen worden bijvoorbeeld gehouden via Zoom en projecten worden aangepast op basis van de Covid-situatie. Het bestuur van 2021 heeft als slogan: Raising the quality of our future en laat zich niet uit het veld slaan door de omstandigheden.

In de 60 jaren van haar bestaan, heeft de organisatie veerkracht, doorzettingsvermogen en trouw aan haar
doelstellingen getoond. De organisatie staat open voor elke jonge Surinamer die samen met andere JCI jongeren wil werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling, gemeenschapsontwikkeling en leiderschapsvaardigheden. De organisatie gaat een kansrijke toekomst tegemoet en zal haar legacy blijven voortzetten, zegt JCI Paramaribo.
Advertenties

Friday 16 April
Thursday 15 April
Wednesday 14 April