Minister Emanuël geeft Bigi Boy steun in de rug
27 Feb 2021, 09:05
foto
Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik tijdens een beleefdheidsbezoek aan minister Gracia Emanuël van ROS.


Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik zal zaterdagavond zijn krachten meten met de Fransman Ciryl 'Bon Gamin' Gane. De krachtmeting vindt plaats tijdens de UFC Fight Night 186, in de UFC Apex in Las Vegas. "We dragen de overtuiging dat u deze krachtmeting evenals de voorgaande, wederom in uw voordeel zal beslechten en daarmee Suriname op een positieve manier andermaal op de wereldkaart zal plaatsen," zegt minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling & Sport (ROS).

Bigi Boy heeft van de 10 wedstrijden 1 verloren. Zijn tegenstander heeft alle zeven gevechten gewonnen. Hij treedt voor het eerst op in een hoofdgevecht. Bigi Boy gaat vol goede moed het duel vanavond aan en laat weten dat hij er helemaal klaar voor is.

"Als natie staan we weer aan de vooravond van zo een uitdagend moment van onze sporthistorie. Wanneer u in de arena staat om de Surinaamse trots hoog te houden, hebben wij als ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport geen andere keus dan als één man achter u te staan. Geloof in de ene reden waarom het wel kan. Geloof echt erin, want dat is het begin," zegt de bewindsvrouw die Bigi Boy alle succes toewenst.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May