Verkrachter krijgt zeven jaar gevangenisstraf
19 Feb 2021, 05:43
foto


Rechter Maytrie Kuldip Singh heeft Harvey G. donderdag gevonnist tot zeven jaar celstraf voor het seksueel misbruiken van twee meisjes (6 en 12). Zij typeerde hem als een wolf in schaapskleren. Harvey G. was op vrije voeten, maar verscheen donderdag niet in de rechtszaal. De rechter heeft de onmiddellijke gevangenneming van de man gelast.

Harvey G. schroomde niet ervoor om zijn zesjarig nichtje (dochtertje van zijn broer) te verkrachten. Het meisje vertoonde als gevolg van de verkrachting een afwijkend gedrag. Zij was in een opvanginstelling opgenomen waar zij lakens scheurde en ook haar zusje sloeg. Dit gedrag viel op bij een maatschappelijk werkster die het meisje heeft ondervraagd. Zij kwam toen erachter dat het kind seksueel misbruikt werd en deed aangifte bij de politie.

De man betastte ook de twaalfjarige dochter van zijn beste vriend. De vriend vertrouwde hem en liet de man toe in zijn huis zelfs in zijn afwezigheid. Hij is militair waardoor hij vaker in het binnenland vertoeft vanwege detachering. Harvey G. mocht in het huis eten en slapen, maar hij maakte daar misbruik van. Hij betastte het meisje aan haar borsten. Het slachtoffer mocht van de man over de seksuele handelingen aan niemand vertellen.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May