Vrouw met beperking benadeeld door ex-vriend
09 Feb 2021, 03:06
foto


Een vrouw met een beperking aan haar oog getuigde maandag ter terechtzitting dat haar ex-vriend Narinderkoemar L. een bedrieger is die met haar geld ervandoor is gegaan. Zij vindt dat de man in totaal US$ 3.850 heeft verduisterd. 

De vrouw leerde Narinderkoemar L. via Facebook kennen en ging een relatie met hem aan. Vanwege zijn baan bij een cambio bood hij haar aan te helpen met het wisselen van geld in US$. Uiteindelijk ging zij samen met hem naar een autozaak waar zij US$ 2.600 als voorschot betaalde voor de aanschaf van een personenwagen. Achteraf ging de man naar de carcenter om US$ 1.500 terug te nemen, maar de vrouw was hiervan niet op de hoogte. Hem werd het geld afgestaan.

De benadeelde is niet te spreken dat de autozaak geld aan de verdachte heeft afgestaan, terwijl zij over de kwitantie van de betaling beschikt. Zij kwam erachter dat de man het geld had genomen toen zij naar de autozaak belde. Zij wilde haar resterende geld terug en kreeg US$ 1000. Het bedrijf heeft US$ 100 als administratiekosten in rekening gebracht.

Op de zitting verklaarde de vrouw dat zij meer geld in US$ had afgestaan aan Narinderkoemar L. waardoor het verduisterde bedrag totaal op US$ 3.850 komt. Zij wil het volledige bedrag terug. De verdachte is bereid US$ 100 maandelijks terug te betalen. Hij moet via zijn advocaat met een betalingsregeling komen. Op 8 maart moet de man, die voorlopig op vrije voeten is, weer in de rechtszaal verschijnen. De vrouw zal dan ook aan het gerecht vertellen of zij al wat geld heeft ontvangen van de verdachte.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May