Man in 70 schuldig aan rijden onder invloed alcohol
04 Feb 2021, 07:04
foto


Rechter Roy Elgin heeft de 73-jarige Mehzer Ali B. maandag schuldig bevonden aan het rijden onder invloed van alcohol op 11 september vorig jaar. Hij legde de man een boete op van SRD 1.250 te vervangen door twee weken hechtenis. De rijbevoegdheid is hem ontzegd voor tien maanden, waarvan vier voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar.

Mehzer Ali B. zegt dat hij bereid is de boete te betalen. Hij wil zijn rijbewijs hebben. Hij verklaarde vanaf zijn 40e jaar alcohol te gebruiken. De rechter merkte op dat de man al dertig jaar alcohol gebruikt, maar de veroordeelde vertelde dat hij inmiddels gestopt is.

De man ging naar de car wash en viel bij zijn vertrek door de mand. De politie werd erbij gehaald. Mehzer Ali B. vertelde dat hij al een fles alcohol had gedronken en begonnen was met de tweede. Er werd een fles met alcohol bij hem aangetroffen. Het Openbaar Ministerie eiste een boete van SRD 2.000, te vervangen door twee weken hechtenis en de ontzegging van de rijbevoegdheid voor tien maanden.
 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May