CLO Collectief wil duidelijkheid over salarisverhoging
08 Oct, 02:07
foto


Het lidbonden Collectief van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO), onder leiding van Michael Miskin, heeft een onderhoud gehad woensdag met coalitiefractieleider Asiskumar Gajadien. De tijd dringt en het is nog steeds niet duidelijk of de ambtenaren deze maand extra betaling zullen ontvangen. Met de vorige regering was overeengekomen dat een salarisverhoging van 50% zou worden gegeven aan de ambtenaren. 

Miskin zegt aan Starnieuws dat president Chan Santokhi het Collectief op 12 september heeft gesproken over deze kwestie. Tot nu toe is er echter nog geen positief resultaat bereikt. Minister Albert Ramdin was aangewezen door de president als contactpersoon, maar een concreet besluit is tot nu toe niet genomen. Miskin merkt op dat rekening gehouden dient te worden met de deadline van Cebuma om de salarissen te verwerken voor oktober. 

De ambtenaren rekenen erop dat zij eind van de maand een verhoging krijgen. Omdat er nog geen resultaat is, is aangeklopt bij Gajadien. De politicus heeft het Collectief te kennen gegeven deze kwestie te zullen bespreken met de president. Miskin benadrukt dat de ambtenaren rekenen op een verhoging. Hij hoopt dat de regering zo gauw mogelijk met een besluit komt. 
Advertenties