Covid-19: Tien personen genezen; geen testresultaten
23 Jun 2020, 22:09
foto
Tien personen zijn vandaag, woensdag genezen verklaard. Het aantal genezen personen is gestegen naar 142. Op dit moment zijn er 168 active cases.


Vandaag mochten tien personen die Covid-19 positief getest waren, naar huis. Zes zijn ontslagen uit Residence INN, drie uit het Regionaal Ziekenhuis Wanica en één uit 's Lands Hospitaal. Het aantal genezen personen is gestegen naar 142. De active cases zijn gedaald naar 168. Eerder op de dag is gemeld dat een negende persoon is overleden aan Covid-19. 392 personen zitten in overheidsquarantaine. 

De teller van het aantal besmette personen is vandaag gebleven bij 319. Starnieuws verneemt dat er veel testen zijn gedaan in verschillende buurten. De resultaten van deze swabs zijn nog niet bekend. Woensdag zal blijken wat de status is van de mensen die getest zijn. Alleen personen met klachten worden getest. 

Het Covid-managementteam heeft besloten op diverse locaties testen te doen. Bepaalde buurten zijn in kaart gebracht. Het doel is om zoveel mogelijk mensen die klachten hebben op te sporen en te testen. Zo worden mensen die positief zijn, geïsoleerd uit de samenleving. Morgen gaan de testen in verschillende buurten door. 
Advertenties