Vp Adhin: “Focussen op wat nu gebeurt en gaan stemmen”
25 May, 13:15
foto
Vicepresident Ashwin Adhin, lijsttrekker van de NDP in Wanica, heeft samen met zijn vrouw zijn stem uitgebracht op stembureau 352.


“We moeten ons focussen op wat nu gebeurt en gaan stemmen.” Hiermee roept vicepresident (vp) Ashwin Adhin, de NDP-lijsttrekker van het district Wanica, degenen die nog niet zijn gaan stemmen op, om dit alsnog te doen en de juiste keus te maken. Onder begeleiding van zang, dans en wapperende NDP-vlaggen zijn Adhin en zijn echtgenote onthaald op het terrein van de Khargi Vishnudattschool in kiesdistrict 10. Zij hebben hun stem op stembureau 352 uitgebracht.

Adhin benadrukt dat ook de personen zonder een oproepingskaart kunnen stemmen, deze moeten wel hun identiteitskaart bij zich en die overleggen. Op de vraag hoe hij zich ziet in een andere regeringsformatie, merkt Adhin op dat hij hier is om dienstbaar te zijn. “Welke positie het ook is of functie, als ik maar een bijdrage kan leveren”, laat Adhin optekenen.

Hoewel de vp omringt is door de NDP-aanhang, zegt hij dat de samenleving zich geen zorgen hoeft te maken over Covid-19. De regering is volgens Adhin alert en gaat er altijd van uit dat er een zekere mate van dreiging is. “We hebben het geweldig gemanaged op dit moment. Het Surinaams volk hoeft niets te vrezen. Kom gewoon en stem."

Sunday 05 July
Saturday 04 July
Friday 03 July