Jarige Kuldipsingh voert sociaal programma uit
28 Jan, 19:08
foto
Kuldipsingh heeft stichting Mijnzorg blij gemaakt met verschillende spullen die op de prioriteitenlijst stonden.


Kuldipsingh Social Support 2020 heeft besloten zes sociale instellingen uit verschillende districten dit jaar te ondersteunen. Kuldipsingh is in december veertig jaar geworden en voert een sociaal programma uit. Als eerste is stichting Mijnzorg, die kinderen onder haar hoede heeft, bedacht. 

"We kiezen ervoor om diverse goede-doelen-organisaties flink te ondersteunen. Soms financieel maar vaak ook met bouwmaterialen, gebruiksvoorwerpen of het uitvoeren en bekostigen van verbouwingen," zegt Marketing Manager Jerry Sadiek. Hij deelt mee dat gekozen is voor stichting Mijnzorg omdat het bedrijf de ontwikkeling van kinderen zeer belangrijk vindt. Er zijn dan ook spullen gedoneerd die daaraan een bijdrage kunnen leveren. De computers bijvoorbeeld zijn gedoneerd opdat de kinderen hun werkstukken kunnen maken voor de school. "De kinderen bij een sociale instelling moeten dezelfde kansen krijgen. De instellingen hebben hun prioriteitenlijst aan ons doorgegeven en wij hebben dat dan doorgenomen en toezeggingen gedaan," legt Sadiek uit. 

Kuldipsingh doneerde verschillende producten, zoals een ijskast, magnetron, printer, computers, bedden, matrassen en andere spullen die door de kinderen nuttig gebruikt zullen worden. De Stichting Mijnzorg bestaat bijkans 10 jaar en stelt de geste bijzonder op prijs. De donatie is afgestemd op de behoefte van het tehuis, zegt Selita van Dams, voorzitter van de stichting.